Како Поручити

Поштовани купци,

Изабрани артикал можете поручити  на три начина:

1. Кликом на дугме ПОРУЧИТИ, где ће вам се отворити формулар који требате попунити и затим  у дну тог формулара кликнути на дугме ПОШАЉИ. Након тога, у наредна 24 сата, ће вам стићи наша смс порука на број моб телефона, који сте оставили у формулару, са захтевом да потврдите поруџбину слањем повратне смс поруке на број са којег вам је стигла порука. Садржај поруке којом потврђујете поруџбину може бити текст “да” или “потврђујем”.

Овиме је процес поручивања завршен

2. Слањем мејла antiglobalno@gmail.com, а који ћете насловити “поруџбина” и у којем сте у обавези да наведете име и презиме наручиоца, тачну адресу (са наведеном улицом и бројем као и местом испоруке) и број мобилног телефона на који вас можемо контактирати. По пријему вашег мејла, а у наредна 24 сата, ће вам стићи наша смс порука на број моб телефона, који сте оставили приликом поручивања, са захтевом да потврдите поруџбину слањем повратне смс поруке на број са којег вам је стигла порука. Садржај поруке којом потврђујете поруџбину може бити текст “да” или “потврђујем”.

Овиме је процес поручивања завршен

3. Позивом или слањем смс поруке на број  062 896 7016. У поруци требате навести име и презиме наручиоца и тачну адресу (са наведеном улицом и бројем као и  местом испоруке).

Овим је процес наручивања завршен

Ако имате неко додатно питање или сугестију можете нас контактирати на број 062 896 7016